Property

Wij gaan voor win – win situaties.

Bruderer Property ontwikkelt en verhuurd panden. Ons doel is onze huurders een gevoel van wederzijds vertrouwen te geven. Als we iets ontwikkelen doen we dat met respect voor de omgeving, zodat we iets kunnen realiseren waar vraag naar is.

Wat wij aanbieden


Medisch

Bruderer Property faciliteert verschillende ruimtes met een medisch doeleinde. Zo ontwikkelde Bruderer een volledig medischplein: De Kwikstaart.

Horeca

Onze passie ligt al tientallen jaren in de horeca! Schrijf een stukje historie met uw onderneming in een van onze monumentale panden.

Detailhandel

In 2015 ontwikkelde Bruderer een wijnhandel aan de jachthaven in Rotterdam! Wijn aan de Kade is een prachtige plek geworden voor de liefhebber.

Kantoor & Warehouse

In Alblasserdam, Zwijndrecht en Dordrecht bieden wij kantoor en opslagruimtes aan.

Woningen

We bieden verschillende woonruimtes aan in Rotterdam en de Drechtsteden. Altijd modern gefaciliteerd van de essentiële voorzieningen.

AirBnB

Ontdek Dordrecht of Hendrik Ido Ambacht op een historische manier!


Ontwikkeling

Wij renoveren monumentale panden om een stukje geschiedenis te behouden voor de toekomst. Prioriteit is dat het past bij de omgeving. Zo ontwikkelde wij in de laatste jaren een Medischplein met 14 units in Hendrik-Ido-Ambacht & een wijnspeciaalzaak in Rotterdam.