Ontwikkeling

Van schets tot realiteit.

Bij Bruderer Property streven we altijd naar een opwaartse ontwikkeling. We vragen onszelf altijd af hoe we de omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen. Twee projecten waar we met name trots op zijn is het Medische Plein: de Kwikstaart en de wijnhandel Wijn aan de Kade. Het eerst volgende project is de oude fietsenwinkel in de Dorpsstraat in Hendrik-Ido-Ambacht.

De fietsenwinkel


De Kwikstaart

Een medischplein met 14 units, op een plek waar ooit een de gelijknamige basisschool stond!


Transformatie

Op de plek waar de Kwikstaart is gebouwd, stond eerst een gelijknamige basisschool die geruimd moest worden vanwege asbest. Om weer iets te neer te zetten dat functioneert voor de omgeving realiseerden wij een medischplein met 14 units. De strakke lijnen van de omgeving is op een moderne manier toegepast bij het ontwerp van het gebouw.De Admiraliteitskade & -straat!

Een compleet verbouwde winkel, vier appartementen en een horeca-gelegenheid worden modern onderhouden voor het behoud van een stukje Rotterdamse geschiedenis!


Onderhoud

In maart/april 2021 hebben we het dak, de gevels, kozijnen en voegen volledig onderhouden! De fundering is het volgende punt dat op de agenda staat. Tevens grijpen bij elke wisseling de kans om het pand van binnen te onderhouden.


Wijn aan de Kade

Aan de Admiraliteitskade is, na een maandenlange verbouwing, een prachtige plek voor wijnliefhebbers ontstaan. Een stijlvolle, moderne winkel met exclusieve wijnen én wijnen voor alle dag. Naast dat het een winkel is, hebben we op de bovenverdieping een proeflokaal & professionele keuken gerealiseerd waar heerlijke wijn(-spijs) proeverijen en High-wines plaatsvinden.