Ontwikkeling

Van schets tot realiteit.

Bij Bruderer Property streven we altijd naar een opwaartse ontwikkeling. We vragen onszelf altijd af hoe we de omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen. Twee projecten waar we met name trots op zijn is het Medische Plein: de Kwikstaart en de wijnhandel Wijn aan de Kade.

De Admiraliteitskade & -straat!

Een compleet verbouwde winkel, vier appartementen en een horeca-gelegenheid worden modern onderhouden voor het behoud van een stukje Rotterdamse geschiedenis!


Wijn aan de Kade

Aan de Admiraliteitskade 80 is, na een maandenlange verbouwing, een prachtige plek voor wijnliefhebbers ontstaan. Een stijlvolle, moderne winkel met exclusieve wijnen én wijnen voor alle dag. Naast dat het een winkel is, hebben we op de bovenverdieping een proeflokaal & professionele keuken gerealiseerd waar heerlijke wijn(-spijs) proeverijen en High-wines plaatsvinden.


Onderhoud

In maart/april 2021 hebben we het dak, de gevels, kozijnen en voegen volledig onderhouden! De fundering is het volgende punt dat op de agenda staat. Tevens grijpen bij elke wisseling de kans om het pand van binnen te onderhouden.