AirBnB

Ervaar de geschiedenis van de stad!

Wij bieden verschillende accomodaties aan gevestigd in monumentale panden. Ingericht in de stijl van het pand met een modern comfort en een service zoals u die in een hotel kunt verwachten.

Klik & boek via AirBnB

Dordrecht


Het Pakhuys

Een recent gerenoveerd appartement in een prachtig historisch pand aan de Grote Kalkstraat. Vanaf de derde verdieping heeft u een uitzicht over de haven.

Zakkendragershuisje

Een rijksmonumentaal pand anno 1647! “Het zakkendragershuisje” is gelegen aan het water en ligt op één van de mooiste plekjes van de haven.

Klik & boek via AirBnB

Hendrik Ido Ambacht


Farmer’s Loft

Even helemaal tot rust komen in de Farmer’s Loft van de Appelgaard! Een eeuwenoud pand uit 1647 voorzien met het comfort van vandaag!

Townhouse

Een opgeknapte woning met een klassieke inrichting en authentieke details. De accomodatie is voorzien van een moderne keuken en twee moderne badkamers.


Aan het water..

Neem een prachtige wandeling in de historische haven van Dordrecht of neem de waterbus naar Rotterdam en beleef de regio vanaf het water!


Het “Zakkendragershuisje”

Anno 1647! De maselaars en zakkendragers kwamen in dit huis bijeen voor de verdeling van het werk. Dit waren degenen die met kleine schepen de zeeschepen op de Maas voor de stad losten van het koren en turf. Na het luiden van de bel moesten de sjouwers dobbelen om het werk te verdelen. De bel hangt nog steeds op de voorgevel. Vanwege haar algemeen belang van oudkundige en kunsthistorische waarde is het eeuwenoude pand aangewezen tot rijksmonument.

De Grote Kalkstraat

Hier kunt u overnachten in een prachtig historisch pand aan de haven. Vanaf de bovenste 2 verdiepingen heeft u een mooi uitzicht op het water en is het slechts 1 minuut lopen vanaf het centrum. Het gehele pand hebben wij recent gerenoveerd, waarin we het karakter van het gebouw zoveel mogelijk hebben behouden!

Farmer’s Loft

Een prachtige accomodatie in het monumentale pand ‘de Appelgaard’ anno 1657, in Hendrik Ido Ambacht. Waar vroeger de appels binnen kwamen en gesorteerd werden, hebben wij nu een een heerlijk confortabele plek gecreëerd. Even helemaal tot rust komen in de pas gerenoveerde Farmer’s Loft. De accomodatie is voorzien van lift zodat het voor een ieder toegankelijk is!